Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Belka do prezentacji by Julietta

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie to wygląda :P jak byś dorobiła ramkę to na pewno ktoś by wykorzystał do prezentacji 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jest dobrze, lecz napis według mnie, nie pasuje do całości. Pamiętaj to tylko moje zdanie. 

Wszystko wygląda lepiej, gdy tekst jest bez caps lock'a, poza tym, nie ma się czego doczepić. 

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

To jest taka czcionka, tekst nie jest pisany caps lockiem. :P

Majuskuła :)

Fajne, ale na mobilnej źle się przezentuje przez tło ;x Zapewne dodane by łatnie flary się prezentowały. Juz trzeba było je na cm ustawić :)

Edit: I znów pojawia się pytanie: Kto będzie robił całą prezkę z użyciem jednego nagłówka? ;/

Opublikowano

Bardzo Fajna belka wszystko ładnie ze sobą pasuje nie ma jakiś tam nie pasujących flar W pełni zasłużony  +  dorobić tylko  ramkę jakąś i w prezentacji w sam raz 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się podoba. Może to jeszcze nie wygląda na profesjonalną beleczkę, ale jest świetnie. :)

Opublikowano

jak sprawdza się z dłuższymi wyrazami? Przerabianie pod każdy napis może być trochę kłopotliwe :P

Trzeba zmniejszyć odleglosc pomiędzy literami i ogółem zmniejszyć czcionkę, to nic kłopotliwego. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trzeba zmniejszyć odleglosc pomiędzy literami i ogółem zmniejszyć czcionkę, to nic kłopotliwego. ;)

Tylko dziwnie wtedy wygląda na tle innych belek.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...